2022-05-25 07:41:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Szerelmi kapcsolatodban fordulópontot hozhat ez a nap

Napi horoszkóp május 25-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Mars ma belép a Kosba, ami nagy energiákat mozgósít benned. Fantasztikus sikereket hozhat, de még inkább felerősíti a forrófejűségedet is! Ne legyél meggondolatlan!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma különösen nagy szükséged lesz a türelmedre. Ne kapkodj, inkább próbáljon meg lassítani minden mozdulatodon, tetteden. Az elhamarkodottság miatt sokkal több munkád lehet, mintha megfontoltan cselekszel.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai napon a szokásosnál türelmetlenebb, ingerültebb lehetsz. A lelkedben zajló változásokat nem biztos, hogy a kollégáid orrára kellene kötni. És a családtagjaid is szebb szavakat érdemelnének tőled. Hozzá is vannak szokva, hogy mindig kedves vagy.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A párkapcsolati gondjaidat csak akkor tudod megoldani a pároddal, ha nem szégyenlősködsz és elmondod végre neki, mi bánt. Lehet, hogy az első reakciója a sértődés lesz. De ezen túllépve valódi megoldásra lelhettek.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars a Kos jegyébe lép, ami a tűz-elemű jegyekre nagyon erőteljes hatással van. Sikerszéria veheti most kezdetét, sodró lendületednek senki sem tud ellenállni. A szerelemben is hódítasz. Viszont vigyázz, mert a dühkitöréseid is felerősödhetnek!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez a nap alkalmas lehet a nagyobb döntések meghozatalára. Lehet, hogy ez még mindig nem a végleges megoldást jelenti, de jó áthidaló lépés lehet a közeljövőre nézve. Hallgass az intuíciódra!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Legyél határozottabb, és mondj nemet, ha olyan feladattal bíznak meg, ami ellenkezik az elveiddel! Lehet, hogy a társadnak, vagy a főnöködnek kell ellentmondani, ami nagyon nehezedre eshet. De nem küzdhetsz örökké önmagad ellen! A Kos jegyébe lépő Mars segít neked ebben.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars a Kos jegyébe lép. Jót tesz neked ez, mert az energiát nem befelé, töprengésre fordítod, hanem kifelé, cselekvésbe! Most jó és gyors döntéseket tudsz hozni, jóval határozottabb vagy a szokásosnál. Viszont vigyázz, keményfejű is lehetsz!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sok munka vár ma rád, aminek azonban kifejezetten örülhetsz. Végre fontosnak érzed magad, és örülsz, ha látod, hogy olyan feladatot kapsz, amiben kiteljesedhetsz, amiben új kihívást találhatsz. Persze azért megszakadni nem kellene!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Valaki a közvetlen környezetedből kiállhatatlanul viselkedhet ma veled. Alighanem van is sejtése róla, hogy ki az... A mai napon inkább kerüld a társaságát, hacsak nem akarsz közvetlen konfrontációt. Legyél higgadt!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szerelmi kapcsolatodban fordulópontot hozhat ez a nap. Azon múlik sok minden, hogy mennyire vagytok képesek megérteni és átérezni a másik nézőpontját, világlátását. Vagyis, hogy mennyire szeretitek egymást.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Váratlan események hozhatnak ki kellemes nyugalmadból. Pedig a váratlan még nem feltétlenül nyugtalanító is egyben. Legyél nyitott, és próbáld meglátni a jót is abban, amit rossznak képzelsz. Meglátod, menni fog.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: